Použití produktu
SEKÁNÍ, DRCENÍ, MLETÍ Ostré rotující nože semelou mák, rozstrouhají parmazán, nadrtí ořechy, rozsekají maso, nakrájí zeleninu – prostě co jim poručíte. |
|
VAŘENÍ, ZAHŘÍVÁNÍ, OPÉKÁNÍ Dno varné nádoby je v podstatě malá indukční plotna a zvládne uvařit vývar, opéct posekanou zeleninu, temperovat čokoládovou polevu i udržovat pokrm v teplém stavu. |
|
MÍCHÁNÍ Společně se zahříváním se automaticky nastavuje otáčení hřídele na rychlost 1 s možností až na rychlost 3. Pro vaření vývarů není nutné nasazovat na hřídel žádné míchadlo. V ostatních případech pak podle charakteru pokrmu je nutné zvolit míchadlo, metličku nebo kovové nože. |
|
ŠLEHÁNÍ Při přípravě bramborové kaše, různých pomazánek, dipů, krémů, šlehačky je ideální používat plastovou metličku. |
|
MIXOVÁNÍ Běžné mixování polévek, omáček, bylinkového pesta, ovocných a zeleninových protlaků. |
|
HNĚTENÍ A ZADĚLÁVÁNÍ, KYNUTÍ Tradiční kynuté těsto, křehká těsta na vánoční cukroví, odpalované těsto ale v Easy COOK PRO také zaděláte na chleba, kynuté knedlíky či sýrové pečivo. |
|
PARNÍ VAŘENÍ Díky vnořenému pařáku a dvoupatrovému nástavci s víkem připravíte v páře kompletní oběd pro celou rodinu. Spotřeba vody při vaření v páře je přibližně čtvrt litr na patnáct minut (tedy „čtvrt na čtvrt“). Při delším vaření případně vodu do varné nádoby dolijte. |
|
VÁHA ... váží od nuly do pěti kilogramů v krocích po pěti gramech. Kdykoliv, kdy je Easy COOK PRO zapnutý, můžete ho použít jako váhu. Stačí jen stisknout na displeji ikonu váha. Lze vážit a dovažovat to, co vkládáte do nádoby nebo to, co nasypete či položíte do misky umístěné na ní. Můžete vážit i suroviny přidávané při vaření, zadělávání a podobně. |